Το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ έχει δώσει ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την «Ένωση».

Ο Πολωνός χαφ δείχνει πως διαθέτει το «πακέτο» για να στηριχθεί πάνω του τα επόμενα χρόνια η «κιτρινόμαυρη» μεσαία γραμμή, αποτελώντας έναν από τους παίκτες-κλειδιά στο β’ μισό της σεζόν με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο.

Ο 24χρονος παίκτης έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την ΑΕΚ από την Αχμάτ Γκρόνζι, ενώ η ρήτρα που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι… τρελαμένος με τον Πολωνό, λέγοντας πως ακόμα δεν έχει δείξει ούτε το 50% των δυνατοτήτων του και είναι ειλημμένη η απόφαση για τις επαφές με την ομάδα του για την αγορά του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οψιόν είναι διαπραγματεύσιμη και ο Ίλια Ίβιτς θα μιλήσει με την ομάδα της Γκρόζνι για να ρίξει αυτό το ποσό. Μάλιστα, ο Σιμάνσκι θα καταφέρει να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του με την επικείμενη συμμετοχή του με την εθνική Πολωνίας στο Euro 2020.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός

TAGS: A.E.K.