Αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά παρουσιάζεται η Μονακό.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο σύλλογος του Πριγκιπάτου παρακολουθεί την περίπτωση του νεαρού στόπερ του Ολυμπιακού.

Πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, ο Ζαν-Λουκ Μπουζίν συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο, στον οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον 21χρονου παίκτη.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και υπεύθυνος μεταγραφών της Μονακό έλαβε την απάντηση ότι ο Μανωλάς δεν είναι προς πώληση και μόνο αν φτάσει κάποια εξαιρετική πρόταση, τότε μπορεί να υπάρξουν οι σχετικές συζητήσεις.

Ο Μπουζίν αναχώρησε για τη Γαλλία, έχοντας ενημερώσει τους Πειραιώτες ότι θα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και μίλησε με τη διοίκηση της ομάδας του.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», οι Γάλλοι έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό από τα 3,5 εκατ. ευρώ, αφού θεωρούν ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι ικανό να βάλει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο χορό των συζητήσεων.

Μάλιστα, η Μονακό θα στείλει δύο παράγοντες για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις και να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μανωλά.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»