Το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Κώστα Μανωλά «ανακάλυψε» η γνωστή καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι «δράκοι» εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Μανγκαλά, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα την καριέρα του.

Επίσης, το ρεπορτάζ υπογραμμίζει ότι ο πορτογαλικός σύλλογος είναι ήδη έτοιμος να καταθέσει πρόταση για τον 23χρονο παίκτη και πιθανότατα τις επόμενες εβδομάδες να σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, οι Καταλανοί επιμένουν ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν την Εκίθα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, για την αντικατάσταση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Πρέπει να τονίσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό για τον Μανωλά, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων (όπως η Ρόμα, η Νάπολι και η Φιορεντίνα).

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!