Την προσπάθειά του να ενισχυθεί με δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι συνεχίζει με προσεκτικούς χειρισμούς ο Ολυμπιακός.

Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες κινούνται ενταντικά για την απόκτηση του Ζερεμί Ματιέ αλλά και του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Σαμίρ Νασρί να παραμένει στο κάδρο.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι ο Γάλλος στόπερ είναι εξαιρετική περίπτωση για να αντικαταστήσει τον Γιάγκος Βούκοβιτς και για αυτό τον λόγο ετοιμάζουν προσφορά που θα ξεπερνά το 1,2 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός – παρά την ηλικία του – δείχνει στην Τουρκία πόσο σημαντικός είναι και βοηθάει με τις ενέργειές του τη Φενέρ.

Το ρεπορτάζ καταλήγει πως στον Ολυμπιακό έχουν φτάσει σε σημείο να μπουν σε διαδικασία επίσημων προσφορών στους δύο ποδοσφαιριστές και ίσως σύντομα να σημειωθούν και εξελίξεις στις δύο υποθέσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»