Τη δική του «μάχη» για την ενίσχυση της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν έχει ξεκινήσει να δίνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου προσπαθεί να βρει λύση μέσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αλζέ από την Αλγερία, ομάδα που ανήκει ο Αλιού Ντιένγκ, που ενδιαφέρει την «Ένωση».

Ο «Λύμπε», λοιπόν, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του συλλόγου αλλά και του ποδοσφαιριστή, ώστε να μπορέσει να βρεθεί ένα σημείο κοινό επαφής για να προχωρήσει η υπόθεση του Αφρικανού μέσου.

Μάλιστα, ο χαφ από το Μάλι δείχνει έτοιμος να παλέψει και εκείνος με τη σειρά του με τον πρόεδρο της Αλζέ, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και στα 21 του χρόνια να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τα «κιτρινόμαυρα».

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας: Σούπερ απόδοση* στον Λιονέλ Μέσι για πρώτο σκόρερ από το Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

TAGS: A.E.K.