Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο φιλικό με τη Γάνδη επί βελγικού εδάφους.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θεωρούν πως οι παίκτες του Βίκτορ έδειξαν χαρακτήρα, ενώ απουσίασαν οι Ομάρ, Φιγκέιρας, Μαζουακού και Ντουρμάζ που αποτελούν αυτή τη στιγμή βασικές επιλογές για τον Ισπανό προπονητή.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», πρόθεση της διοίκησης σε συνεννόηση με τον 40χρονο είναι να γίνουν άλλες δύο μεταγραφές, ώστε οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν (ίσως και εντός της εβδομάδας) να έχουν δικαίωμα συμμετοχής άμεσα στα προκριματικά του Champions League.

Το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου αναφέρει πως θα αποκτηθούν ένας εξτρέμ και ένας (γρήγορος) στόπερ, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Ιντέγε και τον Πουλίδο.

Για τη θέση του ακραίου πάντα σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Φρανσουά Καμανό της Μπαστιά και για το κέντρο της άμυνας ξεχωρίζει η περίπτωση του Αργεντινού Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

Τσορμπατζόγλου: «Οι επιστροφές των Λουσέ, Χατζηδιάκου και Γιαννούλη - Ψάχτηκε για τέρμα ο ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το τελείωμα των φάσεων - Ο Ιμανόλ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες σε 3 ματς»

Τσακίρης: «Ιδανική περίοδος για Λυκογιάννη και Ζόαο Μάριο να φτάσουν στο 100%»