Έτοιμος να περάσει στη νέα εποχή, αυτή της διαδικτυακής προβολής αγώνων μέσα από την ιστοσελίδα του, παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ.

Έπειτα από την τροπή που πήραν οι συζητήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με την Nova αλλά και τη Δημόσια Τηλεόραση, οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να προχωρήσουν εκείνο της ολοκληρωτικής προβολής αγώνων μέσα από το PAOK TV!

Μάλιστα, θεωρούν ότι τα έσοδα από τη συγκεκριμένη κίνηση θα είναι περισσότερα, ενώ για κάποιους αγώνες (εκείνους με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον) υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν πως θα αυξηθεί το… τηλεοπτικό εισιτήριο πάνω από τα 4,99€.

Συγκεκριμένα, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή με τους άλλους μεγάλους αντιπάλους του στην κανονική διάρκεια ή τα πλέι οφ το παρακολουθήσουν σχεδόν 500.000 ευρώ, τότε τα έσοδα ανά αγώνα εκτοξεύονται στα 2,5 εκατ. ευρώ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η σπουδαία κίνηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Τρίπολη

Μεντιλίμπαρ: «Θα συνεχίσουν να έρχονται και να φεύγουν παίκτες - Ο Σίλβα πρέπει να βοηθάει περισσότερο στην άμυνα»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Έδειξε πόσο έλειψε ο Τάχα Άλι - Υπάρχει πρόβλημα όταν αμύνεται ο ΠΑΟΚ»

Διαψεύδει για Βάργκας και Πουέρτα ο Ολυμπιακός

Γκονσάλες: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βάλω πολλά γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου»

Νίκολιτς: «Καταστροφική η ατμόσφαιρα και το γήπεδο - Η Κηφισιά το άξιζε σε αυτό το πολύ άσχημο περιβάλλον»!

Λέτο: «Ο βαθμός είναι δίκαιος, με βάση την εικόνα μας βέβαια αξίζαμε και τη νίκη»

Ζότα Σίλβα: «Πρέπει να στηρίζουμε όλοι μαζί την ομάδα σαν οικογένεια»

Τα είπαν Ηλιόπουλος-Νίκολιτς στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου μετά την γκέλα της ΑΕΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.