Οπως αποκάλυψε η 25χρονη Βρετανίδα καλλονή Κάρλα Χόου, πλέον γύρω στον Χιου Χέφνερ είναι πιο πιθανό να δει κανείς γιατρούς και νοσοκόμες παρά ημίγυμνα κουνελάκια.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Χέφνερ ότι σταματάει τις γυμνές γυναίκες από τα εξώφυλλα του διάσημου ανδρικού περιοδικού, η Κάρλα αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην έπαυλη, η οποία μάλλον «πήρε σύνταξη».



Ο 89χρονος Χέφνερ, πλέον προτιμάει τις ήσυχες νύχτες αντί να είναι στο κέντρο της δράσης. Το εμβληματικό σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς δεν είναι πλέον μέρος πάρτι και topless ακολασίας. Αντ'αυτού, όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο Χέφνερ είναι τόσο άρρωστος που πηγαίνει παντού με μια ομάδα νοσοκόμων».

Η Κάρλα που μοιράζει το χρόνο της μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Καλιφόρνια, αποκάλυψε ότι ο Χιού προτιμά να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια παρά να κάνει πάρτι και δημόσιες εμφανίσεις.

«Τις περισσότερες φορές το μόνο που θέλει είναι να παίξει σκάκι με τους φίλους του και να παρακολουθήσουν παλιές ταινίες» αποκαλύπτει.



Πρόσθεσε ότι το ίδιο το αρχοντικό έχει αρχίσει να φαίνεται κουρασμένο: «Σχεδόν ποτέ δεν φεύγει από το σπίτι και αρνείται να αλλάξει οτιδήποτε στο σπίτι. Μοιάζει να έχει κολλήσει στη δεκαετία του 1980».

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει, το σπίτι όχι μόνο ως εμφάνιση αλλά και ως αίσθηση είναι φθαρμένο, με παλιά τηλέφωνα που κρέμονται στους τοίχους, υπνοδωμάτια που μυρίζουν υγρασία και είναι κρύα και αχρησιμοποίητα, ενώ πολλές από τις ενοίκους που απέμειναν, έχουν προσπαθήσει να τα κάνουν να μοιάζουν πιο ζεστά και όμορφα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.



Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λάκης Γαβαλάς: Επέστρεψε στην Αθήνα με περισσότερα κιλά, μύες, περούκες και... άχρηστους τουρίστες

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!