Σε ένα σχεδόν… καλοκαιρινό πρωινό στο Κορωπί, το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού πέρασε από beep test τα τέσσερα γκρουπ των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού».

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αναλώθηκε σε αυτό τον έλεγχο ρυθμού, προκειμένου ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του να έχουν μια καλύτερη εικόνα των ποδοσφαιριστών και να καταρτίσουν αναλόγως το προπονητικό πρόγραμμα της προσεχούς εβδομάδας.

Αύριο, Κυριακή (10/05), οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό και τη Δευτέρα θα επανέλθουν με τα γνώριμα τέσσερα γκρουπ στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Απόντες ήταν και πάλι οι σε κατ' οίκον περιορισμό οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζοάο Νούνες, Ούφε Μπεκ και Ντόμινικ Νάγκι, ενώ δικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»