Χωρίς προβλήματα, εκτός του γνωστού του Μπουχαλάκη, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όπως τονίζουν και οι Πειραιώτες, το μυαλό του Μάρκο Σίλβα και των ποδοσφαιριστών του είναι αποκλειστικά το παιχνίδι με τους Κρητικούς και όχι η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, στην οποία υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στο φαληρικό γήπεδο.

Ακόμα και σήμερα υπήρχαν απουσίες για τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού απουσιάζουν οι διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Το πρωί της Τρίτης το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή δουλειά επάνω στην κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παράλληλα οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έκαναν και δουλειά επάνω στην τακτική.

Ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε χώρο μικρότερο του γηπέδου και κάπως έτσι έκλεισε το πρόγραμμα. Εκτός έμεινε εκ νέου ο Μπουχαλάκης, ο οποίος συνέχισε ατομική προπόνηση. Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας