Χωρίς προβλήματα, εκτός του γνωστού του Μπουχαλάκη, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όπως τονίζουν και οι Πειραιώτες, το μυαλό του Μάρκο Σίλβα και των ποδοσφαιριστών του είναι αποκλειστικά το παιχνίδι με τους Κρητικούς και όχι η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, στην οποία υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στο φαληρικό γήπεδο.

Ακόμα και σήμερα υπήρχαν απουσίες για τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού απουσιάζουν οι διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Το πρωί της Τρίτης το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή δουλειά επάνω στην κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παράλληλα οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έκαναν και δουλειά επάνω στην τακτική.

Ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε χώρο μικρότερο του γηπέδου και κάπως έτσι έκλεισε το πρόγραμμα. Εκτός έμεινε εκ νέου ο Μπουχαλάκης, ο οποίος συνέχισε ατομική προπόνηση. Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν ΑΕΚ και Βίντα

Αθανασίου: «Το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο κάνει ακόμα πιο μεγάλη την αποτυχία του Παναθηναϊκού- Μηδέν λάθη το καλοκαίρι»

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (27/04) στις 14:00 τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την AEK

Το απίθανο ντεμαράζ του Πανσερραϊκού: Πήρε 19 βαθμούς σε 2,5 μήνες και ορίζει πλέον τη μοίρα του!

Κετσετζόγλου: «Θετικό για την ΑΕΚ ότι θα ξέρει το αποτέλεσμα της Τούμπας πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Tο γαμώτο είναι να έχεις την καλύτερη ομάδα και να τα χάνεις όλα»

Σταματέλος: «Μεγάλο το πρέπει του Ολυμπιακού, περιμένει καλύτερο Ελ Κααμπί ο Μεντιλίμπαρ»

Δεσύλλας: «Καλοκαίρι πίεσης και μεγάλης υποχρέωσης για τον Παναθηναϊκό - Να κάνει γρήγορα και μεθοδικά κάποια πράγματα»

Κόντης: «Θέλω και άλλα τρόπαια»

Βαθμολογία playouts: Βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη ο Πανσερραϊκός - Χαμός στη μάχη της παραμονής