Οι παίκτες της Λίβερπουλ ενημερώθηκαν ότι το προπονητικό κέντρο του «Μέλγουντ» θα παραμείνει κλειστό για δύο εβδομάδες και τους συστάθηκε να παραμείνουν σπίτια τους όλοι περιορίζοντας την κυκλοφορία τους και αποφεύγοντας μέρη με συνωστισμό!

Οι «κόκκινοι» που χρειάζονταν ακόμα δυο νίκες για την εξασφάλιση του φετινού τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ και την επιστροφή τους στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια, αναγκάζονται να περιμένουν δίχως να γνωρίζουν τι θα συμβει στη φετινή σεζόν μετά την αναβολή λόγω του κορονοϊού.

Το πρωί της Τρίτης ενημερώθηκαν άπαντες πως το προπονητικό κέντρο της ομάδας θα κλείσει για δυο εβδομάδες και πρέπει όλοι να παραμείνουν στα σπίτια τους και ν' αποφεύγουν τα μέρη με συνωστισμό στις μετακινήσεις που θα κάνουν και οι οποίες πρέπει να είναι περιορισμένες.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Μεγάλη Βρετανία αλλάζει ρότα λαμβάνοντας αρκετά πιο σοβαρά την κατάσταση με τον Covid-19 και αυτό κάνει πλέον και τα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ ν' αναβάλλουν τις προπονήσεις και οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του