Πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πιο γρήγορο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, που χρειάζεται δύο νίκες στα επόμενα δύο ματς για να το πετύχει.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να κερδίσουν ΑΕΚ και Ατρόμητο, τότε θα είναι και με τη βούλα πρωταθλητές στις 21 Φεβρουαρίου, καταρρίπτοντας μάλιστα και το ρεκόρ της περιόδου 2012-2013, όταν είχαν σφραγίσει τον τίτλο στις 10 Μαρτίου.

Αυτό δεν θα είναι το μόνο ρεκόρ που θα σπάσουν οι «ερυθρόλευκοι», αφού παράλληλα αν συμβεί το συγκεκριμένο σενάριο ο Ολυμπιακός θα έχει πάρει το πρωτάθλημα επτά αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το ρεκόρ μέχρι τώρα διατηρεί ο Παναθηναϊκός της περιόδου 1994-1995, όταν με τον Ρότσα στο τιμόνι οι «πράσινοι» είχαν πάρει τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Το ξεκάθαρο μήνυμα Γρηγορίου στους παίκτες για θέση στην ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Τεστ με Λεβαδειακό στη διακοπή και αντίστροφη μέτρηση για Ντεσπόντοφ

Ολυμπιακός: Η απαίτηση Αλγκουαθίλ από τα χαφ, η δουλειά του Μπέιλι και τα μεταγραφικά δεδομένα

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»