Με αντεπίθεση στην τέταρτη περίοδο, η Εθνική Εφήβων επικράτησε 70-68 της Βουλγαρίας στη Βόνιτσα, στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας (18-28 Ιουλίου).

Ο Βασίλης Τολιόπουλος του Πανιωνίου είχε 14 πόντους, ενώ από 12 πέτυχαν ο Γιώργος Διαμαντάκος του Παναθηναϊκού και ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης του Ηλυσιακού.

Στον αγώνα που προηγήθηκε για το τουρνουά, η Σλοβενία επικράτησε της Γερμανίας 67-65. Το Σάββατο το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει τη Γερμανία στις 20:00, ενώ δύο ώρες νωρίτερα διεξάγεται ο αγώνας Βουλγαρία-Σλοβενία.

Δεκάλεπτα: 10-15, 28-35, 45-53, 70-68.

Οι πόντοι της ελληνικής ομάδας: Παπαδιονυσίου 8 (1), Ζώρζος 2, Σπυριδωνίδης 12 (2), Τσαλπούρης 2, Τολιόπουλος 14, Λιάπης 5 (1), Κουζέλογλου 3 (1), Σταμάτης 4, Διαμαντάκος 12, Κώττας 8, Κεφαλάς, Σπυρόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι