Κάτοικος Κέρκυρας θα είναι από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Χιλιανός Άνχελ Ορλάντο Ρόχας, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «Φαίακες» την Τετάρτη (2/7).

Ο 29χρονος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του, όπως η Ουνιβερσιδάδ Ντε Χιλή, η Σαν Λουίς και την Έβερτον (ομάδα της Χιλής).

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή, Άνχελ Ορλάντο Ρόχας Ορτέγκα, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Η διάρκειά της συμφωνίας είναι ενός έτους.

Γεννημένος στις 10/4/1985, είναι επιτελικός μέσος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ο «Ανχελίτο» διετέλεσε στο παρελθόν διεθνής με την εθνική ομάδα Ελπίδων της χώρας του, μετέχοντας, μάλιστα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 του 2005.

Είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Ουνιβερσιδάδ, το 2004 ανέβηκε στην α’ ομάδα κι έως το 2011, που αποχώρησε οριστικά, πανηγύρισε τρία Πρωταθλήματα (2004, 2008, 2009), με απολογισμό 85 αγώνες, 4 γκολ κι ένα παρατσούκλι, δια χειρός του (κάποια στιγμή) προπονητή του –και πρώην του Παναθηναϊκού- Σέρχιο Μαρκαριάν: «Superlativo».

Ενδιάμεσα, αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές περιόδους, στην Έβερτον ντε Βίνα ντελ Μαρ (2006, 2008, 2011- τις δύο πρώτες στην Α’ κατηγορία), στην οποία κι επέστρεψε προ διετίας (από την Σαν Λουίς, της Β’ Χιλής- 40/2). Ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός «σταθμός», πριν από τη «μετακόμισή» του στην Κέρκυρα και η οποία συνιστά τη δεύτερη θητεία του σε ομάδα εκτός Χιλής, μετά το πέρασμά του απ’ τη βραζιλιάνικη, Γκόιας, το 2010
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR

Άφιξη του Ολυμπιακού στις Σέρρες με αποθέωση από τον κόσμο

Αναστασίου: «Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό»