Η νέα χρονιά άρχισε και επίσημα για τον Παναθηναϊκό. Μετά την καλοκαιρινή τους άδεια, οι παίκτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο Κορωπί.

Πριν από την προπόνηση, στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας -ο οποίος παρουσίασε τα νέα μέλη του ιατρικού επιτελείου, τον χειρουργο ορθοπεδικό Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο και τον φυσικοθεραπευτή Ξενοφώντα Κωνσταντάκη- και ο προπονητής, Γιώργος Δώνης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις «πέντε - δύο» και παιχνίδι με περιορισμούς. Απόντες με άδεια ήταν οι Κουρμπέλης, Ινσούα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σέχου, Ξενόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος.

Ξεχωριστό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Άλτμαν, Μουνιέ, Οικονόμου, Στάικος, Τζανδάρης, Παντελάκης, Αρμενάκας, Σιφναίος Αγγελόπουλος, Δημήτρουλας, Χατζάρας.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση το πρωί στις 8.30 π.μ. και το απόγευμα στις 7μ.μ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Aλγουαθίλ: «Χαρίσαμε ένα εύκολο γκολ και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί - Δεν φαίνεται καλή η πρώτη εκτίμηση για Έσε»

Λίσι: «Ο στόχος συνεχίζει να είναι το πρωτάθλημα - Θα ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς, έχει δρόμο ακόμα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το «διπλό» του Παναθηναϊκού, την ισοπαλία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και την ανατροπή της ΑΕΚ

Zίβκοβιτς: «Ήταν δύσκολη περίοδος, αλλά όλοι μαζί την ξεπεράσαμε - Να μην τα παρατάμε ποτέ» - Τι είπε για ανανέωση

Μοναστηρλής: «Είμαστε ενωμένοι, θα γίνουμε καλύτεροι»

Ελουστόντο: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Πιρόλα: «Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ - Έχουμε ήδη βελτιωθεί με Αλγουαθίλ»

Τα highlights από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Αλγουαθίλ: «Ήρθαμε ισόπαλοι, αλλά νιώθουμε σαν να χάσαμε - Είναι πολύ νωρίς ακόμη, υπάρχουν πολλοί βαθμοί μπροστά»

Σοκ με Γιάκιτς στον ΠΑΟΚ: Υπέστη κάκωση έσω πλαγίου - Το διάστημα απουσίας του