Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας της ULEB, έχοντας 12.029 μέσο όρο εισιτηρίων, ενώ στο ματς με τη Ρεάλ την περασμένη Παρασκευή κόπηκαν 18.310 εισιτήρια, τα περισσότερα από κάθε άλλον αγώνα φέτος.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 11η θέση με 7.454, με ένα από αυτά τα ματς να διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Όσο για την πρώτη πεντάδα, τον Παναθηναϊκό ακολουθούν οι Ζαλγκίρις Κάουνας (11.516 μ.ο.), Φενέρμπαχτσε (11.382 μ.ο), Μπασκόνια (10.981 μ.ο) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (10.764 μ.ο.).

Στον αντίποδα, η ομάδα με τη μικρότερη προσέλευση είναι η Μπαρτσελόνα, με μέσο όρο στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» 5.356 εισιτήρια.

Τέλος, η Μπάμπεργκ είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει sold out σε όλα τα ματς στην «Μπρόουζ Αρίνα» με 6.474 εισιτήρια μέσο όρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!