Συγκλονιστικές σκηνές χάους και θυμού εκτυλίχθηκαν στην βρετανική Βουλή τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ανακοινώθηκε η αναστολή των εργασιών της Βουλής μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον πρόεδρο της Βουλής, Τζον Μπέρκοου για την αναστολή των εργασιών του κοινοβουλίου της επόμενες πέντε εβδομάδες και κρατούσαν κάρτες με την λέξη: «silenced (σ.σ. τον σώπασαν)». Αρκετοί βουλευτές είχαν έντονες αντιδράσεις κοντά στην θέση του προέδρου, τον οποίο προσπάθησαν να αποτρέψουν να φύγει και να συνεχίσει την διαδικασία αναστολής στην Βουλή των Λόρδων.

«Ντροπή σου» φώναζαν αρκετοί βουλευτές από τα έδρανα. Οι βουλευτές των Εργατικών παρέμειναν στην θέση τους μετά την αποχώρηση των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος των Συντηρητικών και του προέδρου της Βουλής και άρχισαν να τραγουδούν τα τραγούδια «Ιερουσαλήμ» και «Ψωμί του Παραδείσου».

Το χάος ξέσπασε όταν τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων απέρριψαν τη δεύτερη κατά σειρά πρόταση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός της χώρας και ηγέτης των Συντηρητικών για τη διάλυση του σώματος και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στη Βρετανία. Αυτή είναι η έκτη φορά που ο Μπόρις Τζόνσον χάνει ψηφοφορία στην βρετανική Βουλή.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη