Έντονη δυσφορία υπάρχει από την πλευρά του Ολυμπιακού αναφορικά με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει την έφεση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» κατά της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας τους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς και τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, με ΚΑΕ να κάνει λόγο για πρωτοφανή και άδικη απόφαση.

Η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η απόρριψη της έφεσης είναι μία απόφαση πρωτοφανής και άδικη. Αφαιρέθηκαν βαθμοί για επεισόδια που έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου και για κάποιους οπαδούς που δεν αποχώρησαν από το γήπεδο. Η κλήτευση στον αθλητικό δικαστή έγινε με άλλα άρθρα του κανονισμού, τα οποία δεν προέβλεπαν αφαίρεση βαθμών, αλλά η τελική απόφαση ελήφθη με βάση άλλο άρθρο που προέβλεπε αφαίρεση βαθμών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το βίντεο για το δεύτερο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε, έπαιξε με άγχος ο Πανιώνιος»

Μάρκοβιτς: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, όμως πρέπει να πιστεύουμε όσο υπάρχει μία μικρή ελπίδα»

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»