ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συνεχίζουν τη νέα χρονιά στο Europa League, καθώς εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «32» της διοργάνωσης.

Μετά το πέρας της φάσης των ομίλων, ο ΠΑΟΚ είναι εκείνος που έχει δώσει τους περισσότερους βαθμούς στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ως τώρα οι Θεσσαλονικείς έχουν προσφέρει 9.500 βαθμούς στην Ελλάδα, ενώ δεύτερος είναι ο Ολυμπιακός με 8.500.

Ολοκληρώθηκε και η φάση των ομίλων του Europa League και έτσι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα επιστρέψουν και πάλι τον Φεβρουάριο, όπου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα δώσουν το «παρών» στους «32» του Europa.

Από την πλευρά τους, ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει 4.500 βαθμούς, ΠΑΣ έχει φέρει για την Ελλάδα 1.000 βαθμούς και η ΑΕΚ που αποκλείστηκε νωρίς από την Σεντ Ετιέν μόλις 500 πόντους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέτις: Με 1.752 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του ματς στην Ανδαλουσία

Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

Οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους «16» του Europa League