Ο Τέβιν Φέρελ αποτελεί από την Τρίτη την πρώτη μεταγραφή ξένου βολεϊμπολίστα στον Φίλιππο Βέροιας. Οι νεοφώτιστοι στη Volley League Ημαθιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου διεθνούς κεντρικού από την Αγία Λουκία, πρώην της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για την επόμενη σεζόν, ώστε να ενισχυθούν στο κέντρο της επίθεσης στην προσπάθεια για μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Tέβιν Φέρελ.

O 25χρονος διεθνής από την Αγία Λουκία θα αποτελέσει τον πρώτο ξένο αθλητή στην ιστορία του Φίλιππου Βέροιας, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν 2020-2021 της Volley League.

Ο Tevin Curtly Ferrel Marcus Jr St Jean, όπως είναι το πλήρες όνομα του πρώην αθλητή της Ελπίδας Αμπελοκήπων, είναι γεννημένος στις 29.09.1995 στην μαγευτική Σάντα Λουτσία της εξωτικής Καραϊβικής και έχει ύψος 2.00μ.

Ο νεοαποκτηθείς μπλοκέρ έχει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα μας στη δύσκολη φετινή αποστολή της για διάκριση στα "σαλόνια" του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Φέρελ, που καρφώνει στα 3.60μ και μπλοκάρει τους αντιπάλους του στα 3.45μ, έκανε ντεμπούτο στη Volley League το 2016 για λογαριασμό του Ηρακλή Χαλκίδας και ακολούθησαν οι εμφανίσεις του με Παναχαϊκή, ΑΕ Κομοτηνής και Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Με την ομάδα του Lewis College, που αγωνίστηκε στην πατρίδα του, έχει σημαντικές διακρίσεις, ενώ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του τόσο του βόλεϊ, όσο και του μπιτς βόλεϊ.

Καλωσορίζουμε τον Τέβιν Φέρελ στον Φίλιππο Βέροιας και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιτσέλι: «Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος, αλλά χάσαμε την ευκαιρία μας στο 2-0

Αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος η Σέρινταν Άτκινσον

«Με το τριφύλλι στην καρδιά για την Ρούξι»: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ

Αποθέωσε τον Καλμαζίδη ο Νέσιτς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρήκα μια έτοιμη ομάδα»

Οι «πράσινες» θριαμβεύτριες: Η απονομή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και η συγκινητική αφιέρωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

H «Xρυσή Βίβλος» της Α1 βόλεϊ γυναικών: Έφτασε τους 26 τίτλους ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στους 8 ο Ολυμπιακός

Σηκώνουν την κούπα στον «Τάφο του Ινδού» και αποθεώνονται από τον κόσμο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Μυθική ανατροπή στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και three peat με δεύτερο break για τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Αλλαγές στις θέσεις των ξένων - Κοντά στον Αμερικανό κεντρικό, Πάτρικ Γκάσμαν

Μία ανάσα από τη Χαντάβα η ΑΕΚ!