Ο Σωτήρης Κοντούρης ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή, καθώς ξεχώρισε στην ψηφοφορία των βραβείων ΠΣΑΠΠ για την αγωνιστική περίοδο 2025/26.
Στην εκδήλωση που αποτελεί σημείο αναφοράς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα στους τρεις υποψηφίους, αφήνοντας πίσω του τον Χρήστο Μουζακίτη και τον Δημήτρη Χατσίδη.
Ο Κοντούρης ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Παναιτωλικό, πριν μετακομίσει στο «τριφύλλι» στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Στη Stoiximan Super League κατέγραψε συνολικά 20 συμμετοχές και δύο γκολ, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του εξέλιξη.
Παραλαμβάνοντας τη διάκριση, ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠΠ, τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν, καθώς και τις δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Παράλληλα, αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αρχικά να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ για την τιμή απόψε και τους συμπαίκτες, όσους με ψήφισαν. Μεγάλη τιμή για εμένα. Ευχαριστώ τον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό, τους προπονητές μου και όσους με έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια. Το βραβείο είναι αφιερωμένο στην οικογένειά μου και σε όσους είναι καθημερινά δίπλα μου, με στηρίζουν και με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος».