Ο Εμάνουελ Ινσούα –όπως όλα δείχνουν- θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό με τον Τσάβι Ρόκα να αναζητά έναν παίκτη για να καλύψει το κενό.

Ένας από αυτούς που έχει τσεκάρει ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού είναι και ο Φρανσίσκο Βαρέλα σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport. Πρόκειται για έναν Αργεντινό ο οποίος ανήκει στην πορτογαλική, Μπελενένσες, έχει αγωνιστεί στη Μπέτις και στην Οβιέδο.

Ο Βαρέλα έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2022 αλλά έχει έρθει σε συμφωνία να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Φέτος είχε μόλις 9 συμμετοχές στα ματς της Μπελενένσες ενώ πέρσι ήταν βασικός στην Ράγιο Μαχανταχόντα, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας με 25 ματς.

Προφανώς και δεν είναι η μόνη επιλογή του Ρόκα για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Υπάρχουν και άλλες επιλογές για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καντεβέρε: «Υποσχέθηκα ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση και το κάναμε»

Τσορμπατζόγλου: «Ιστορική η συμφωνία με Ζίβκοβιτς - Η πιθανή ενδεκάδα με Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Τα διλήμματα του Ιμανόλ και η απαίτηση νίκης στο ντέρμπι»

Η ντοπιέτα του Καντεβέρε και τα υπόλοιπα highlights από την τριάρα του Άρη στον Παναιτωλικό

Αναστασίου: «Τα ίδια κάθε φορά, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί - Στα μέτρα μας τα επόμενα, τελικός με Βόλο»

Γρηγορίου: «Ήταν σοκ για εμάς το προηγούμενο ματς - Μέσα σε έξι μέρες τα παιδιά άλλαξαν ψυχολογία και έβγαλαν εγωισμό»

Bόλος στο... χείλος του γκρεμού, Άρης για Ευρώπη: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Πείσμωσε και ξέσπασε με τριάρα στον Παναιτωλικό ο Άρης!

Ατρόμητος: Με Ντάνι Γκαρθία και Νούνιες η αποστολή για ΟΦΗ

Η ντοπιέτα του Σαγάλ και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη της Κηφισιάς Tutu Deals επί του Βόλου Elabet