Ο «Δικέφαλος» στο πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία επικράτησε με 3-1 σετ και για να πάρει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, χρειάζεται δύο σετ στο ματς της Πέμπτης.

Ο Ντίμα Φιλίποφ, που δεν αγωνίστηκε στην Ουκρανία, βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, όμως ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Κυριακή στο ματς με τον Ηρακλή για την έβδομη αγωνιστική της Volley League.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» τόνισε πως: «Η Μπάρκομ είναι μία αρκετά καλή ομάδα, που βρίσκεται κοντά στο δικό μας επίπεδο. Χρειάστηκε να παίξουμε πολύ καλά στην Ουκρανία για να τους νικήσουμε 3-1. Οι αντίπαλοί μας απειλούν πολύ από το σέρβις με τους δύο ακραίους επιθετικούς που έχουν.

Πρέπει να δείξουμε πολλή προσοχή και στον επαναληπτικό να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε την πρόκριση. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, αλλά η καλή απόδοσή μας είναι εκείνη που μπορεί να κάνει τα πράγματα ευκολότερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα για την ευρωκούπα: Sold out ο δεύτερος τελικός του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια στη Γλυφάδα!

Aποσύρθηκε από την ενεργό δράση η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Μάρετ Γκρότες

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Κιαπίνι: «Πιεστήκαμε πολύ από μια ποιοτική ομάδα, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Άγγιξε μυθική ανατροπή, λύγισε στο tie break, αλλά μπορεί την κούπα στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός!

«Ντόπες» των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ομάδα βόλεϊ γυναικών κατά την αναχώρησή της για το γήπεδο του τελικού!

Volley League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική σε playoffs και playouts

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τους «πράσινους» οπαδούς σήμερα στο Πέζαρο ενόψει του τελικού

Παναθηναϊκός: Βγήκαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια της ρεβάνς με Βαλεφόλια

Bαλεφόλια-Παναθηναϊκός: Ιστορική επιστροφή σε ευρωπαϊκό τελικό για τα «φίνα κορίτσια»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.