Την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν σήμερα οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το σάιτ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, το ζητούμενο πλέον είναι η αντίδραση για τους Θεσσαλονικείς, ώστε τουλάχιστον να παραμείνουν στη 2η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Η πρεμιέρα δεν ήταν ακριβώς η ιδανική για τον ΠΑΟΚ και η ήττα από τον Ολυμπιακό απομάκρυνε την ομάδα από την κορυφή.

Η απογοήτευση για το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα είναι δεδομένη, όπως δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η θέληση της ομάδας να διορθώσει τα λάθη της και ν’ αντιδράσει στη συνέχεια των Play Offs. Με εννιά αγώνες στο πρόγραμμα άλλωστε, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ειδικά όταν μιλάμε για πρωτόγνωρες αγωνιστικές καταστάσεις μετά το lockdown.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του μετά το ρεπό της Δευτέρας μπήκαν και πάλι στο γήπεδο προκειμένου ν’ αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τη νίκη που θα του δώσει τόσο ψυχολογική όσο και βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια των Play Offs.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά τους Ίνγκι Ίνγκασον και Δημήτρη Γιαννούλη , οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, ενώ το θετικό από το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ότι στο ήδη γεμάτο απουσιολόγιο δεν προστέθηκε κάποιο όνομα λόγω τραυματισμού. Η προπόνηση της Τρίτης (09.06) αφορούσε τη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την οργανωμένη επιθετική ανάπτυξη.

Την Τετάρτη (10.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ήττα στην Τούμπα αύξησε την πίεση στην ΑΕΚ για νίκη στο ΟΑΚΑ»

Νικολακόπουλος: «Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τρεις ευνοούνται και ένας αδικείται»

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα στην αποστολή για Κηφισιά

Μιχαηλίδης: «Μεγάλωσα στον ΠΑΟΚ και πλέον έχω το προνόμιο να πρεσβεύω τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του»

Δεσύλλας: «Τα πολλαπλά οφέλη μίας πιθανής νίκης στο ντέρμπι και το δίλημμα του Νίστρουπ»

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Καλαμάτα: Περαστικά σε Ναούμη, Παναγιώτου - Τι τραυματισμούς έχουν υποστεί

Τσορμπατζόγλου: «Το ερώτημα είναι εάν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να αξιοποιήσει τη νίκη επί της ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Δύσκολο ματς με Κηφισιά, επιστρέφουν οι… ξεκούραστοι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Σε αυτή τη θέση θα μπορούσε να έχει έκπληξη η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.