Το θέμα προπονητή βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς να υποβάλλει την παραίτησή του στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην Ήπειρο για ολιγοήμερες διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε… διαζύγιο, το οποίο αναμένεται να επικυρωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του επόμενου προπονητή της ομάδας, με τον Λούμπος Μίχελ να βάζει «φρένο» στις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και να ψάχνει τον διάδοχο του Ίβιτς.

Άλλωστε, στις 20 με 25 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, με φόντο τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τις ημερομηνίες των αγώνων να είναι προγραμματισμένες στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ο χρόνος πιέζει τους Θεσσαλονικείς για να βρεθεί ο «εκλεκτός», να προχωρήσουν οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και συλλόγους, ώστε η ομάδα να είναι καθώς πρέπει με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης