Για τον Άγγελο Αναστασιάδη το διάστημα της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων είχε ό,τι ακριβώς… δεν θέλει ένας προπονητής: νέα προβλήματα.

Ο Αθανασιάδης επέστρεψε «λαβωμένος» και αναμένεται να προφυλαχθεί από το ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με την προοπτική να δώσει το «παρών» απέναντι στην Φιορεντίνα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ένα ματς από το οποίο σχεδόν σίγουρα θα λείψει και ο Περέιρα, του οποίου η κατάσταση δεν παρουσίασε βελτίωση.

Εκτός των άλλων, έγινε γνωστό ότι ο Τζαβέλλας θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επανέλθει πλήρως, συνεπώς η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετατίθεται εντός του Νοέμβρη.

Πέρα όμως από τα αγωνιστικά προβλήματα, υπήρξαν και πειθαρχικά παραπτώματα παικτών (των διεθνών με τη Νέων), αλλά και η περίπτωση του Κάτσε ύστερα από όσα έλαβαν χώρα στο επεισοδιακό Σερβία-Αλβανία για τα προκριματικά. Ο Έλληνας τεχνικός συζήτησε μαζί τους, χωρίς πάντως να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στα συγκεκριμένα θέματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.