Πρόβλημα ρευστότητας (και) στον Άρη έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός. Σε αντίθεση με άλλες ομάδες που έχουν πανίσχυρους επιχειρηματίες, στην «κίτρινη» ΠΑΕ είναι μόνο ο Θοδωρής Καρυπίδης, με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του να μην μπορούν να καλύψουν σε καμία περίπτωση τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Μία σημαντική πηγή εσόδων για τους Θεσσαλονικείς ήταν τα έσοδα από τα πλέι οφ και ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς είχε απομείνει ο δεύτερος ημιτελικός με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο, ενώ η χορηγία των Κινέζων της Royal πάει πίσω, αφού και εκείνοι υπέστησαν ζημιά το προηγούμενο διάστημα και τώρα προσπαθούν να ορθοποδήσουν ξανά.

Μία λύση, θα μπορούσε να δοθεί από τους οπαδούς του Άρη, με πέντε sold out στα πλέι οφ και άλλο ένα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ σημαντική ενίσχυση θα μπορούσε να έρθει και από την πώληση των διαρκείας της επόμενης σεζόν (αν αυτά ξεπεράσουν το φράγμα των 10.000).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Φτάνουμε στο τέλος και πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια - Η δουλειά των παικτών είναι τοπ»

Tα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού

Παπαδόπουλος: «Να αλλάξουμε τη νοοτροπία και την ψυχολογία μας - Υπάρχει χρόνος να αντιδράσουμε»

Λουτσέσκου: «Ακόμη μία θλιβερή στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ - Είμαστε όλοι δίπλα στην οικογένεια του παιδιού»

Πρώτη φορά βασικός στον Ατρόμητο και πλήγωσε την ΑΕΚ ο Μήτογλου για το 1-0!

Με full rotation και εννιά αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ που ανεβαίνει, ξεμπέρδεψε ρίχνοντας «σβηστή» τριάρα στον Λεβαδειακό

Ο πρωταγωνιστής Ελ Κααμπί και το ερυθρόλευκο πάρτι στις κερκίδες του Παγκρήτιου: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Επεισόδιο με οπαδούς στα δημοσιογραφικά της Τούμπας - Αποχώρησαν δημοσιογράφοι

Με Μάνταλο και Λιούμπιτσιτς η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο ο Πινέδα!

TAGS: Άρης