Τεράστια κενά φαίνεται πως υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, παρότι το ρόστερ είναι πολυάριθμό και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως δεν μπόρεσε η ομάδα να δείξει καλό πρόσωπο στις απουσίες τεσσάρων παικτών της.

Ο Βιεϊρίνια, ο Πέλκας, ο Μαουρίσιο και ο Μπίσεσβαρ δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους στη Βουδαπέστη και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν.

Όλα αυτά είναι σίγουρο πως προβληματίζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος καλείται να δώσει λύσεις και να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τους αρχηγούς της ομάδας, ώστε να συζητήσουν για τα αίτια της συγκεκριμένης εμφάνισης, με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος να αποτελεί χωρίς αμφιβολία το μεγάλο στόχο της χρονιάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.