Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας μέσος ανέβασε φωτογραφία στο instagram μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως δεν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον Ατρόμητο, κάτι το οποίο ήταν γνωστό.

«Μια ακόμη πρόκληση ολοκληρώθηκε για μένα! Ευχαριστώ την οικογένεια του Ατρόμητου και τους συμπαίκτες μου για τον σεβασμό και την αγάπη τους»!, έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας φωτογραφία από το τραπέζι της ομάδας μετά την τελευταία προπόνηση για φέτος.



Ο Μανιάτης πήγε στον Ατρόμητο το δεύτερο μισό της σεζόν έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτό είναι το σχέδιο για να παραμείνει η Λεωφόρος: Οι αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Prime Time!

Αλαφούζος: «Υπάρχει μια καταπληκτική ιδέα για να παραμείνει η Λεωφόρος, θέμα Δήμου και Πολιτείας να την ασπαστεί»!

«Σαν να το σκέφτηκε σεναριογράφος»: Η καταπακτή, το έπος του '71 και η πίεση της Θύρας 13 όπως την περιγράφει ο Κούδας!

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Δεύτερος πατέρας μου ο Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Έχουν τεθεί προτεραιότητες για μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι σκέψεις για τα φιλικά»

Τσανάκας: «Ο Φορτούνης είναι η ιδανική αρχή, αλλά έπεται συνέχεια για τον Ολυμπιακό»

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ζούμπκοφ: Ολοκληρώθηκε το deal για ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ, πέρασε τα ιατρικά ο Ουκρανός!

Τσορμπατζόγλου: «Σε καλή φάση οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει»!

Τσακίρης: «Φαίνονται τα οφέλη του τίτλου σε κινήσεις όπως του Ζούμπκοφ - Τι ισχύει για τις επόμενες μεταγραφές»

Φορτούνης: «Νιώθω απίστευτη χαρά που βρίσκομαι ξανά σε γνώριμα λημέρια, θέλω την ομάδα πολύ δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη»