Τις τελευταίες του μέρες στο «Απήλιον» διανύει ο Πανιώνιος, ο οποίος τη Δευτέρα αναχωρεί για τη Νάουσα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Εκτός απροόπτου οι εγκαταστάσεις στο Κορωπί δεν θα χρησιμοποιηθούν ξανά από τους Νεοσμυρνιώτες και ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες αποχώρησης.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις, όπως το ΟΑΚΑ ή το Ελληνικό.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν περιθώριο να ψάξει για την κατάλληλη επιλογή, καθ' ότι μέχρι τις 28 του μήνα θα προετοιμάζεται στη Νάουσα.

Αυτή τη στιγμή, όμως, προέχουν άλλα θέματα στην Πλατεία. Ένα από αυτά αφορά το μέλλον του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει, εφόσον υπάρχει μία δελεαστική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Μπρούνο Πινέιρο αναμένεται αύριο στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ, ο οποίος συμφώνησε έναντι 85.000 ευρώ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα υπογράψει για ένα (συν ένα) χρόνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός