Εκ νέου κινητικός -παρόλο που ο πελάτης του τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό- παρουσιάζεται ο μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέντο.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να συμφώνησε προφορικά με τους «πράσινους» ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του ως το 2020, ωστόσο ο εκπρόσωπός του φέρεται να μην παραιτείται από την ιδέα να βρει μια υψηλή προσφορά στην Τουρκία.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Live Sport», απευθύνεται σε ομάδες της γειτονικής χώρας που διαθέτουν οικονομική άνεση -χωρίς ωστόσο να έχει βρει ανταπόκριση μέχρι τώρα.

Πάντως η στάση του μάνατζερ του Μασάντο προκαλεί απορίες, αφού και ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει στο περιθώριο του αγώνα με την Γκαμπάλα τη συμφωνία του Βραζιλιάνου με τον Παναθηναϊκό για ανανέωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»