Την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Μικαέλ Εσιέν το ερχόμενο καλοκαίρι έχουν λάβει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γκανέζος μέσος δεν κατάφερε από την πρώτη στιγμή που αποκτήθηκε να πείσει κάποιον πως μπορεί να προσφέρει και ήδη θεωρείται «ξένο σώμα» για την ομάδα.

Η αποδέσμευσή του όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους «πράσινους», αφού ο Αφρικανός χαφ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και οι πάγιες απολαβές του αγγίζουν τις 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ήδη έχει ξεκινήσει μία προσεκτική – διακριτική προεργασία από πλευράς «τριφυλλιού», προκειμένου ο Εσιέν να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο… αναίμακτα γίνεται και το… διαζύγιο να είναι «βελούδινο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»