Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Κώστας Νικολακόπουλος, επικαλούμενος πληροφορίες από το Μεξικό, μιας και από τον Ολυμπιακό υπάρχει σιγή ιχθύος, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση των «ερυθρόλευκων» με την Τσίβας για τη μεταγραφή του Αρμάντο Γκονζάλες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, με τις δύο πλευρές να αναζητούν την «χρυσή τομή», αφού φαίνεται ότι η απόστασή τους για τον 23χρονο διεθνή σέντερ φορ δεν είναι πολύ μεγάλη.
Από την πλευρά της, η Τσίβας θέλει να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 20%. Από σήμερα το πρωί βρίσκεται στην Αθήνα και ο μάνατζερ του Γκονζάλες.
Ο Αρμάντο Γκονσάλες αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του μεξικανικού ποδοσφαίρου, έχοντας ξεχωρίσει για την εκτελεστική του δεινότητα ήδη από τα τμήματα υποδομής της Γουαδαλαχάρα.
Ο 23χρονος επιθετικός έχει καταγράψει συνολικά 33 γκολ και 8 ασίστ σε 84 επίσημες συμμετοχές στην επαγγελματική του πορεία, ενώ στη Liga MX με την πρώτη ομάδα της Τσίβας μετρά 6 γκολ και 2 ασίστ σε 28 παιχνίδια.