Άκυρος είναι ο συναγερμός που προκλήθηκε πρόσκαιρα από δημοσιεύματα που το απόγευμα της Τετάρτης ανέφεραν πως οι Νάγκετς κατάφεραν να πείσουν τον Γιόνας Βαλαντσιούνας να ενταχθεί στις τάξεις τους και να μην ξεχάσει τις σκέψεις για τον Παναθηναϊκό, κάνοντας εγγυημένο και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του για τη σεζόν 2026/27.

«Για να διευκρινίσουμε κάτι, τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Γιόνας Βαλαντσιούνας να έχει έρθει σε συμφωνία με το Ντένβερ για εγγυημένο δεύτερο χρόνο στο συμβόλαιό του, είναι λανθασμένα», ανέφερε ο Ντονάτας Ουρμπόνας, που έβγαλε το θέμα των επαφών του Παναθηναϊκού με τον Λιθουανό σέντερ.

Ο δε Μαρκ Στάιν, επίσης έγκριτος ρεπόρτερ, σημείωσε πως «… η ανταλλαγή του Βαλαντσιούνας θα ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα αλλά οι Νάγκετς δεν έχουν εγγυηθεί το deal με τον παίκτη για το 2026/27. Για το 2025/26 έχει εγγυημένα 10,4 εκατ. δολάρια».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube