Και ξαφνικά… Τζάρελ Έντι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον 26χρονο Αμερικανό, προκειμένου να κλείσει και την τελευταία θέση ξένου στο ρόστερ του, συμπληρώνοντας το… παζλ με τον γκαρντ/φόργουορντ από τη Φλόριντα, που μπορεί να παίξει και στο «2» και στο «3»!

Ο ύψους 2,01μ. και βάρους 99κ. Έντι βρίσκεται μεταξύ ΝΒΑ και D-League από το 2014, όταν και έγινε επαγγελματίας, ολοκληρώνοντας την κολεγιακή καριέρα του στο Virginia Tech. Κυρίως, πάντως, στη δεύτερη κατηγορία έχει αγωνιστεί, με τις φανέλες των Austin Spurs (2014-2015 και 2016-2017) και Windy City Bulls (2017). Με αμφότερες ήταν καλή η παρουσία του και πέρυσι, μάλιστα, είχε κατά μέσο όσο 14,1 πόντους στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, σουτάροντας με 41,5% έξω από τα 7,25μ.

Το 2015, άλλωστε, επιβεβαίωσε πως είναι πολύ καλός στο περιφερειακό σουτ, καθώς κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων στο All Star Game της D-League.

Παρότι δεν επιλέχθηκε στο draft του 2014, ο Αμερικανός φόρεσε τη σεζόν 2015/2016 τη φανέλα των Ουίζαρντς, έχοντας 2,4 πόντους ανά ματς και την περσινή σεζόν πέρασε για λίγο και από τους Φίνιξ Σανς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λοιπόν, φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του, αλλά αν υπάρχει ένα μείον στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού για τον Τζάρελ Έντι είναι το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μακριά από τις ΗΠΑ.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον Μπράιαν Ρόμπερτς, μόνο τα διαδικαστικά έχουν απομείνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τους Πειραιώτες.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube