Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα είναι η Μπαρτσελόνα είτε τον Ιανουάριο, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ισπανό μέσο να θεωρείται η πιο «σίγουρη» εναλλακτική επιλογή αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Κουτίνιο.

Μάλιστα, η ισπανική «Don Balon» αναφέρει πως ο 26χρονος μέσος θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς θεωρεί πως πλέον οι συνθήκες είναι κατάλληλες.

Αυτό στηρίζεται στο γεγονός πως ο Αντρές Ινιέστα έχει φτάσει σε μια περίοδο της καριέρας του που χρόνο με το χρόνο τα πόδια του «βαραίνουν», και ο Τιάγκο φαντάζει ως ένας από τους ιδανικότερους αντικαταστάτες του, δεδομένου ότι γνωρίζει το περιβάλλον της Μπαρτσελόνα έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες της και παίζοντας και 5 χρόνια (2008-2013) στην πρώτη ομάδα.

Φυσικά, για να κινηθούν τελικά οι «Μπλαουγκράνα» για τον Τιάγκο πρέπει η Λίβερπουλ να επιμείνει στην θέση της, ότι ο Κουτίνιο δεν πωλείται, αφού ο Βραζιλιάνος είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή των διοικούντων τη Μπαρτσελόνα για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube