Τις δοκιμασμένες συνταγές και λύσεις δείχνουν να προτιμούν στον Άρη, ενώ εντείνονται οι προσπάθειες για ενίσχυση της ομάδας. Στη μεταγραφική λίστα υπάρχουν ήδη αρκετά ονόματα (Νέτο, Καμπάνταης, Γόγολος, Νεμπεγλέρας) ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από τον σύλλογο και όσο κυλάνε οι μέρες προστίθενται και άλλα.

Χθες έγινε γνωστό ότι υπήρξε επαφή με τον Σέρχιο Κόκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Ινδία, θα απαντήσει την επόμενη εβδομάδα στην πρόταση που του έχει γίνει. Είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς αμείβεται με 100.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ χρωστάει ακόμη στον Άρη τις 710.000 ευρώ με τις οποίες εξαγόρασε τη μεταγραφή του στο MLS το 2011.



Τα φρέσκα νέα έχουν να κάνουν με τον Χαβίτο, τον οποίον προσέγγισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνοντας του πρόταση. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος στην Κέρκυρα και αυτό σίγουρα είναι υπέρ του Άρη. Πρέπει πάντως να εξετάσουν ξανά στον σύλλογο και το θέμα των ξένων, διότι υπάρχει η δυνατότητα να δηλωθούν έως τέσσερις στο φύλλο αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: Άρης