Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το απογευματινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ για τα ελληνικά χρώματα.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου σκόνταψε στο τελευταίο εμπόδιο στα 60 μ. με εμπόδια και δεν κατάφερε να τερματίσει. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέχρι το 5ο εμπόδιο ήταν στην 4η με 5η θέση της σειράς της. Η ατυχία λοιπόν συνεχίστηκε για την Πεσιρίδου καθώς ταλαιπωρήθηκε και από μια ίωση τις τελευταίες μέρες.

Η πτώση της ήταν άσχημη και οι γιατροί έσπευσαν από πάνω της, ενώ επιστρατεύθηκε μέχρι και καροτσάκι για να την βοηθήσουν να αποχωρήσει από τα κουλουάρ, αλλά η ίδια όταν το αντίκρισε χαμογέλασε και όταν σηκώθηκε όρθια σύσσωμο το Μπέρμιγχαμ αρένα την χειροκρότησε.

Αμέσως μετά στην μεικτή ζώνη η Πεσιρίδου τόνισε οτι: «Δεν κατάλαβα πως έγινε, θέλω να το δω. Μέχρι εκεί ένιωθα πολύ καλά όμως και η εκκίνηση μου ήταν από τις καλές. Γενικώς μέχρι εκεί μου άρεσε η κούρσα. Στο 5ο εμπόδιο ένιωθα την διπλανή μου και ήθελα να κάνω επίθεση και να την περάσω. ένιωσα οτι μπορούσα. Καλό είναι πάντως, δεν είχα πέσει ποτέ μέχρι σήμερα, ήταν η πρώτη φορά».

«Όταν μου έφεραν το καροτσάκι γέλασα η αλήθεια είναι γιατί ήμουν εντάξει»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube