Σοκάρουν οι μαρτυρίες των μαθητών της έκτης τάξης στο τέταρτο δημοτικό σχολείο Πυλαίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βγήκαν εκτός της αίθουσας λίγο πριν καταρρεύσει τμήμα της ψευδοροφής.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η δασκάλα παρατήρησε κάποιες ρωγμές στο ταβάνι και ζήτησε από τους μαθητές να εγκαταλείψουν την αίθουσα.

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ένας μαθητής ανέφερε ότι η δασκάλα ανησύχησε βλέποντας τις ρωγμές. «Μας είπε “παιδιά υπάρχουν ρωγμές πάνω στο ταβάνι, καλύτερα να βγούμε έξω”. Μας έβγαλε έξω σε σειρές και μετά από λίγη ώρα μας είπαν πως το ταβάνι άρχισε να πέφτει. Και όταν αρχίσαμε να φεύγουμε ακούσαμε ένα μπαμ» δήλωσε ο μαθητής.

Δεύτερος μαθητής ανέφερε ότι «είχαμε φτάσει στην πόρτα για να βγούμε και ακούσαμε ένα μπαμ τεράστιο. Προλάβαμε όμως και βγήκαμε έξω. Χάρη στη δασκάλα μας σωθήκαμε, όμως φοβηθήκαμε πάρα πολύ».

Σύμφωνα με τον πατέρα του δεύτερου μαθητή, η διεύθυνση του σχολείου τους ενημέρωσε να παραλάβουν τα παιδιά τους στις 11.30, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.



Στο σχολείο μετέβη ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, καθώς και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Ελένη Γιαννούδη.

Πηγή: kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ρόδος - «Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή» λέει ο δήμαρχος του νησιού

Επίθεση σε δύο μαθητές έξω από εσπερινό λύκειο στην Αθήνα - Στο νοσοκομείο ένας 18χρονος

Κακοκαιρία: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες στη Ρόδο - Εικόνες καταστροφής σε Σκιάθο και Εύβοια

Στην αγχόνη 23χρονη στο Ιράν για ανάρτηση στα social media - «Γίνετε η φωνή μου»

141 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση μόνο τις τελευταίες 40 ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Στα δικαστήρια ο 22χρονος για τον θάνατο της 20χρονης μετά από χρήση ναρκωτικών σε μουσικό πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 68χρονος ιερέας στα Γρεβενά για εκδικητική πορνογραφία μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του

Έφοδος της τουρκικής αστυνομίας στο αντιπολιτευόμενο Halk TV – Σταμάτησε η ζωντανή μετάδοση

Τραμπ: Ανήρτησε AI βίντεο στο οποίο... παίζει με την τίγρη που κατασπάραξε τον 23χρονο

Ψυχικό: Παρίσταναν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και άρπαξαν 100.000 ευρώ - Δύο γυναίκες θύματα απάτης