Σοκάρουν οι μαρτυρίες των μαθητών της έκτης τάξης στο τέταρτο δημοτικό σχολείο Πυλαίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βγήκαν εκτός της αίθουσας λίγο πριν καταρρεύσει τμήμα της ψευδοροφής.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η δασκάλα παρατήρησε κάποιες ρωγμές στο ταβάνι και ζήτησε από τους μαθητές να εγκαταλείψουν την αίθουσα.

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ένας μαθητής ανέφερε ότι η δασκάλα ανησύχησε βλέποντας τις ρωγμές. «Μας είπε “παιδιά υπάρχουν ρωγμές πάνω στο ταβάνι, καλύτερα να βγούμε έξω”. Μας έβγαλε έξω σε σειρές και μετά από λίγη ώρα μας είπαν πως το ταβάνι άρχισε να πέφτει. Και όταν αρχίσαμε να φεύγουμε ακούσαμε ένα μπαμ» δήλωσε ο μαθητής.

Δεύτερος μαθητής ανέφερε ότι «είχαμε φτάσει στην πόρτα για να βγούμε και ακούσαμε ένα μπαμ τεράστιο. Προλάβαμε όμως και βγήκαμε έξω. Χάρη στη δασκάλα μας σωθήκαμε, όμως φοβηθήκαμε πάρα πολύ».

Σύμφωνα με τον πατέρα του δεύτερου μαθητή, η διεύθυνση του σχολείου τους ενημέρωσε να παραλάβουν τα παιδιά τους στις 11.30, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.



Στο σχολείο μετέβη ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, καθώς και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Ελένη Γιαννούδη.

Πηγή: kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 40χρονος για εμπρησμό στην Τροιζήνα – Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 9 ακόμη πυρκαγιές

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στη Σίφνο

Διασωθέντες από τη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Δεν είχαμε οπτική επαφή, νομίζαμε ότι πέσαμε πάνω σε καλώδια»

Τραγωδία στη Σίφνο: Τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους από την πτώση ελικοπτέρου

Σίφνος: Πτώση ελικοπτέρου κοντά σε κατοικίες - Τυλίχθηκε στις φλόγες

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 28χρονος που επιτέθηκε με καραμπίνα σε γυναίκα και τον γιο της

Γαστούνη: Συλλήψεις 18 Ρομά για ρευματοκλοπή, μετά την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα

Προκλητική η Τουρκία: Τα θαλάσσια πάρκα βρίσκονται στην τουρκική δικαιοδοσία

Ο Τραμπ απειλεί να βομβαρδίσει και το Ομάν - «Αν μας σταθεί εμπόδιο στο Ορμούζ»

Στα €13 δισ. η πρόωρη αποπληρωμή από την Ελλάδα φέτος - Στόχος ο δείκτης χρέους να πέσει κάτω από της Ιταλίας