Με ανάρτησή τους στα social media, οι Πυξ Λαξ διευκρινίζουν ότι εδώ και χρόνια δεν έχουν καμία επαγγελματική ή άλλη σχέση με τον ντράμερ που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατηγορείται για υπόθεση παιδοφιλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ:

«Θελουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που σοκαρισμένοι είδαμε και αναφέρουν το όνομα της μπαντας .Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 και ήταν ο Μπαμπης Στόκας ο Φιλιππος Πλιατσικας κι ο Μανος Ξυδούς με εκπρόσωπο του συγκροτήματος το Νίκο Λώρη .Στα 30 και πλέον αυτά χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες μουσικούς και τεχνικούς .

Ο συγκεκριμένος μουσικος που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και χρόνια. για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του .Όπως φυσικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν. Τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς σ αυτά τα θέματα έχει η δικαιοσύνη .Το πιο βασικό και σημαντικό για μας αυτή την ώρα όμως είναι ότι θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την βαθιά μας λύπη σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι που βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του ,όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά».


Πηγή: kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέντε συλλήψεις για την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Ολοκληρώνεται η έρευνα της Πυροσβεστικής - Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Ιταλία: 5 νεκροί από τον καύσωνα το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Βρέθηκε σορός άνδρα στο δάσος- Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με εγκαύματα

Τα σενάρια που εξετάζονται για την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα

Προειδοποιεί ο ΠΟΥ: Κίνδυνος ξεσπάσματος επιδημιών στη Βενεζουέλα μετά τους σεισμούς

Εντοπίστηκαν οι 4 αγνοούμενοι από την κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Συνεχίζονται οι έρευνες

Κατέρρευσε πολυκατοικία στα Πετράλωνα - Ψάχνουν για εγκλωβισμένους

Ηράκλειο: Ομόφωνα ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για τον θάνατο του μικρού Άγγελου

78χρονη πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή του Κορινού Πιερίας