Την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους από σήμερα Τετάρτη, 9 το βράδυ, έως το προσεχές Σάββατο 9 το βράδυ, για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στην Πύλο κήρυξε ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς.

Η ανακοίνωση

«Ο Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 21:00 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 21:00 για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία".

Σημειώνεται ότι από νωρίς το μεσημέρι επικρατούσε προβληματισμός στα κομματικά επιτελεία για το αν θα γίνει το προκαθορισμένο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών λόγω του τραγικού ναυαγίου και της εν εξελίξει επιχείρησης διάσωσης. Η διεξαγωγή του ντιμπέιτ έχει προγραμματιστεί κανονικά για αύριο Πέμπτη, αλλά με το βάση γεγονός του τριήμερου εθνικού πένθους η τηλεμαχία και η προεκλογική δραστηριότητα αναμένεται να "παγώσουν"».


Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Σερβία αλλάζει σελίδα: Το φοιτητικό κίνημα νίκησε στις εκλογές - Στους δρόμους χιλιάδες πολίτες

Τραγωδία με αυτοκίνητο που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά: Γιος και γονείς ανασύρθηκαν νεκροί

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Αττική – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Pizza Fan: Στα Panama Papers ο Κωνσταντίνος Αντάρας - H offshore και η γυναίκα πίσω από την επιχείρηση

Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από τη Δευτέρα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

128 συλλήψεις, ανάμεσά τους 73 ανήλικοι, για βανδαλισμούς και λεηλασίες στη Βαρκελώνη – 15 αστυνομικοί τραυματίες

Πέντε Έλληνες πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά AI – Καραμπίνης (Endeavor): «Μας έχουν αφήσει άφωνους»

Πυροβολισμοί κοντά σε πανεπιστημιούπολη στη Φλόριντα – 12 τραυματίες, ανάμεσά τους έξι ανήλικοι

Προαστιακός και ΗΣΑΠ: Αλλάζουν όψη δεκάδες σταθμοί – Πού γίνονται έργα και τι προβλέπεται