Για «καραμπινάτη μεθόδευση» κατά την εκλογή των αντιπροέδρων της Βουλής, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι «49 ψήφοι θεωρήθηκαν άκυροι».

Όπως σημειώνει το κόμμα, «το προεδρείο της βουλής "απεφάνθη" ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Αϊβατίδης, δεν εκλέγεται Ε’ αντιπρόεδρος της βουλής για… 16 ψήφους! Την ίδια ώρα 49 ψήφοι μας θεωρήθηκαν άκυροι!»

Η Χρυσή Αυγή τονίζει πως πρόκειται «για καραμπινάτη μεθόδευση με σκοπό να αποκλειστεί από το προεδρείο της βουλής, στην οποία συνέπραξαν όλα τα αντισυνταγματικά κόμματα, παρότι σημαντικός αριθμός βουλευτών τους ψήφισαν υπέρ της τήρησης του Συντάγματος».

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, «ο κ. Αϊβατίδης και το νομικό τμήμα του κόμματος κατέθεσαν χειρόγραφη ένσταση για την επανεξέταση του αποτελέσματος».



Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, πέθανε ο Σταύρος Πετρακόπουλος

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων