Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι η Μόσχα θα μπορούσε να αναπτύξει το σύστημα βαλλιστικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς Oreshnik στη Λευκορωσία το δεύτερο εξάμηνο του 2025, ανέφεραν ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Πούτιν ανταποκρίθηκε σε αίτημα του προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο κατά τη διάρκεια συνόδου κορυφής στο Μινσκ. Ανέφερε ότι η Λευκορωσία θα καθορίσει τους στόχους των πυραύλων Oreshnik που θα αναπτυχθούν στο έδαφός της.

Η Ρωσία εκτόξευσε τον πύραυλο Oreshnik σε μία πόλη της Ουκρανίας τον περασμένο μήνα. Ο Πούτιν χαρακτήρισε την εκτόξευση ως μια πρώτη δοκιμή του όπλου σε συνθήκες μάχης.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς

Καλάβρυτα: Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης 62χρονου τραυματία που έπεσε σε γκρεμό