Ακόμη ένας διανομέας έπεσε θύμα ληστείας στον Πύργο, με τους δράστες αυτή τη φορά να κλέβουν παραγγελίες αξίας 27 ευρώ σε σουβλάκια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Λάπατου στον Πύργο, όταν διανομέας από γνωστό σουβλατζίδικο της πόλης ανέβηκε σε πολυκατοικία για να παραδώσει παραγγελία. Όταν κατέβηκε, βρήκε το κουτί του ανοιχτό και… άδειο.

Το πρώτο περιστατικό
Η αρχή έγινε όταν διανομέας από γνωστή πιτσαρία ανέβηκε σε πολυκατοικία σε απόμερο σημείο του Πύργου για να παραδώσει παραγγελία. Δύο άνδρες τον παραφύλαγαν και προσπάθησαν να ανοίξουν το κουτί του, που περιείχε γεύματα για τα επόμενα δρομολόγια. Όμως, ο διανομέας κατέβηκε την κατάλληλη στιγμή, οι δράστες τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια με άδεια χέρια.

Ανησυχία στους διανομείς
Με δύο περιστατικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, οι διανομείς της πόλης εκφράζουν την ανησυχία τους -ιδιαίτερα όσοι εργάζονται τη νύχτα.

«Δεν φτάνει που κυκλοφορούμε μες στη νύχτα για ένα μεροκάματο, τώρα πρέπει να φοβόμαστε μήπως μας πάρουν και το φαΐ απ’ το κουτί. Μας παρακολουθούν, περιμένουν να φύγεις, να ανέβεις πάνω, και να ανοίξουν το κουτί. Όχι για χρήματα, για τα φαγητά», δηλώνει χαρακτηριστικά διανομέας στο patrisnews.com.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σύγκρουση δύο πλοιαρίων σε ποταμό στο Κονγκό, τουλάχιστον 22 νεκροί

Οι Χούθι της Υεμένης έπληξαν στρατιωτικές και αερολιμενικές εγκαταστάσεις στη νότια Σαουδική Αραβία

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Έκτακτη επιχορήγηση ζητά ο δήμαρχος Πλατανιά Χανίων για την αποκατάσταση των ζημιών

Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν οι γονείς της Αγάπης Τσακλίδου και ο αδερφός του Ανδρέα Παυλίδη

Θάνατος Μαζωνάκη: Τι είναι η προποφόλη, το φάρμακο που σκότωσε τον Μάικλ Τζάκσον

Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για την επίθεση στην οδηγό ταξί στη Νέα Ιωνία - Τι υποστήριξε

H Κατερίνα Γαλανού Γενική Διεθύντρια του ΣΚΑΪ 100,3

Video από το ατύχημα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Αγρίνιo - Στη ΜΕΘ ο 31χρονος οδηγός

Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ ζητά συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά των δύο γιατρών

Θάνατος Μαζωνάκη: «Μίλησε» το κινητό της γιατρού - Έσβησε συνομιλίες, αναζητούσε στην AI τρόπους επαναφοράς από μέθη