Νεκρός βρέθηκε ένας 45χρόνος άνδρας σήμερα το απόγευμα στην παραλία του Αγίου Ηλία, στην τοποθεσία Λουκατέικα, στον Πύργο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας, που ήταν κάτοικος Αμαλιάδας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στα βράχια με το κεφάλι μέσα στη θάλασσα ενώ έφερε και τραύματα που του είχαν προκαλέσει αιμορραγία.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα σταθμός του ΕΚΑΒ που επιβεβαίωσε τον θάνατο του, ενώ την σορό του άτυχου άνδρα αναγνώρισε και η αδερφή του.

Τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας περπατούσε στα βράχια όπου γλίστρησε, χτύπησε στο κεφάλι και κατέληξε στην θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews μια ημέρα πριν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 45χρονου από την Κουρούτα, ενώ την προανάκριση για το συμβάν διενεργούν το Λιμεναρχείο Κατάκολου και Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου. Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός έχει αποκλειστεί ώστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μερτς: «Τεράστια απειλή» για τη Γερμανία η Ρωσία - Προειδοποιεί για προσπάθειες αποσταθεροποίησης

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του