Μια κυριολεκτική βόλτα τρόμου σημειώθηκε σε λούνα παρκ στην Ινδία όπου πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ρόλερ κόστερ έπεσε κατακόρυφα από ύψος άνω των 15 μέτρων σε ένα φρικτό ατύχημα.

Βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου αποτυπώνει το ανατριχιαστικό συμβάν το οποίο λίγο έλειψε να έχει νεκρούς.

Το ατύχημα φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο λούνα παρκ Phase 8 στην περιοχή Μοχάμπι του Παντζάμπ, στην Iνδία την ώρα που 50 αναβάτες βρίσκονταν σε έναν «πύργο πτώσης», ένα παιχνίδι που μοιάζει με καρουζέλ και εκτοξεύει τους επιβάτες κάθετα, ανέφεραν οι Hindustan Times.

Μετά από μια άγνωστης, μέχρι στιγμής, αιτιολογίας, βλάβη το ρόλερ κόστερ έπεσε απότομα στη βάση του σαν σπασμένο ασανσέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 16 άτομα.

Στο βίντεο φαίνεται μια φωτισμένη κυκλική άμαξα να πέφτει κατακόρυφα και να προσγειώνεται στην πλατφόρμα με τρομακτική δύναμη, με αποτέλεσμα αρκετοί αναβάτες να εκτοξευθούν από τα καθιίσματά του, παρόλο που ήταν δεμένοι.

Το κλιπ τελειώνει αποτυπώνοντας πλήθος πολιτών να σπεύδει να βοηθήσει στην μεταφορά τραυματίων σε βαν αστυνομίας καθώς σύμφωνα με το Jam Press δεν υπήρχαν ασθενοφόρα στον εκθεσιακό χώρο.

Πηγή: ΣΚΑΙ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Έως 35 βαθμούς ο υδράργυρος

Αγροτική μηχανοκίνητη πορεία την Παρασκευή στο Αγρίνιο

Καλλιθέα: Δραματικές στιγμές για τη μητέρα του 15χρονου που σκοτώθηκε στη συμπλοκή – Τον έψαχνε για ώρες στα νοσοκομεία

Εικόνες αποκάλυψης στη Βενεζουέλα: Σκάβουν στα χαλάσματα με γυμνά χέρια

Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο, συναγερμός για ρωσική πυραυλική επίθεση

«Υπήρξε αντιπαράθεση, κάλεσαν και ήρθε ένα αυτοκίνητο»: Τι κατέθεσε ο 17χρονος του θανάσιμου τραυματισμού στην Καλλιθέα

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο 35χρονου σε πτήση από την Κύπρο- Δύο έρευνες των βρετανικών αρχών σε εξέλιξη

«Επικηρύχθηκε» για 5,33 ευρώ το κιλό ο λαγοκέφαλος

Υεμένη: Δημοσιογράφος του «Al Arabiya» της Σαουδικής Αραβίας σκοτώθηκε από βόμβα στο αυτοκίνητο του

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στο Ηράκλειο: Κινδυνεύουν σπίτια - Οι φλόγες έφτασαν σε τέντες - Ήχησε το 112