Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά στην Κεφαλονιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι.

Δύσκολη ήταν η νύχτα για τους κατοίκους του νησιού, καθώς με απόφαση του Δημάρχου Αργοστολίου εκκενώθηκαν οι περιοχές: Καπανδρίτι, Καμπιτσάτα, Μαρκόπουλο, Κρεμμύδι και  Αγία Ειρήνη και αυτή τη στιγμή η κατεύθυνση του ανέμου οδηγεί την πυρκαγιά, προς το χωριό Πάστρα. 

Επίσης μήνυμα από το 112 έλαβαν και οι κάτοικοι στα χωριά Καταλειός και Κάτω Καταλειός για να βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να απομακρυνθούν αν χρειαστεί . 



Οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς. Συνολικά, επιχειρούν 106 πυροσβέστες με έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 27 οχήματα. 

Με εντολή του Αρχηγού του  Πυροσβεστικού Σώματος , κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μετέβη στην Κεφαλονιά για να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς. 

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιά σε χωματερή στην Κάλυμνο

Παρίσι: Ξανά ανοικτός ο Σηκουάνας για κολύμβηση - 3 περιοχές, διαθέσιμες για μπάνιο, έναν αιώνα μετά

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Στις φλόγες εργοστάσιο- Eκκενώθηκε το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων»

Δύο πυροσβέστες τραυματίες από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο – Μεταφέρονται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Μεγάλη φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής- Μήνυμα 112 για εκκένωση δύο οικισμών

Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Ρόδο - Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας

Συναγερμός στη Ρόδο για φωτιά στον Ατάβυρο – Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων

Θεσσαλονίκη: 13χρονος τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο στη Χαλκιδική

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά Κέρκυρας - Έσβησε άμεσα εστία στον Άγιο Στέφανο