Πυροβολισμοί έπεσαν αργά το βράδυ στην περιοχή της Βούλας με αποτέλεσμα ένα άτομο να διακομιστεί τραυματισμένο στο "Ασκληπιείο". Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και δύο τραυματίες από μαχαίρι σε επεισόδιο που σημειώθηκε στο ίδιο χρονικό διάστημα, στην Αργυρούπολη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 22:30, στην οδό Νηρέως, στη Βούλα, ένας άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν πέντε κάλυκες.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βούλας, ενώ στη συνέχεια άλλα δύο άτομα, που είχαν δεχθεί μαχαιριές, στην περιοχή της Αργυρούπολης, μεταφέρθηκαν επίσης στο "Ασκληπιείο".

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ, που εξετάζει, μεταξύ άλλων, εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολλανδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην πόλη Νούνσπετ – Τουλάχιστον εννέα τραυματίες

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα

Παπαστεργίου: Πότε θα σταλούν τα «ραβασάκια» για τις παραβάσεις που «έπιασαν» οι ΑΙ κάμερες

Κόντρα Γεωργιάδη-Δούκα στον ΣΚΑΪ: «Απαράδεκτο το rave party πάνω στην εκκλησία» - «Όταν τσικνίζουμε, είναι εντάξει;»

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Κεραμεικό

700.000 ευρώ για ένα δίσκο των Beatles – Βινύλια που πωλήθηκαν σε αστρονομικές τιμές