Από μια «κλωστή» κρέμεται η ζωή του 16χρονου Ρομά, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ στις 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» στο ΣΚΑΙ, η κατάσταση του νεαρού χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη. Οι γιατροί μειώνουν σταδιακά την καταστολή για να διαπιστώσουν πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του.

Χθες οι συγγενείς του 16χρονου ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την κρισιμότητα της υγείας του παιδιού τους.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας πρότεινε στο συμβούλιο πλημμελειοδικών την προφυλάκιση του αστυνομικού ο οποίος παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Ωστόσο επειδή υπήρξε διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή, την απόφαση για την προφυλάκιση ή μη θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube