Πρόβλημα συνεννόησης και ταύτισης απόψεων παρατηρήθηκε στην ΑΕΚ, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαίνεται πως διαφωνούν στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, ο Δημήτρης Μελλισανίδης όταν διαπίστωσε ότι η κατάσταση με την κωλυσιεργία και την αναβλητικότητα έφτασε στο απροχώρητο, κάλεσε τον τεχνικό διευθυντή για να μάθει τι συμβαίνει με τη στασιμότητα στο μεταγραφικό πεδίο αλλά και να εκφράσει τη δυσφορία του για το «κόλλημα» με τον Έκι Πόνσε.

Στην υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού φέρεται να είναι υπεύθυνος ο προπονητής, ο οποίος έδειξε πως ήθελε πολύ τον συγκεκριμένο παίκτη στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους κ.κ. Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο, σε τέτοιο βαθμό που ο τελευταίος φέρεται να έδειξε διατεθειμένος να συζητήσει και το μέλλον του στην ομάδα, εφόσον ο κ. Μελισσανίδης θεωρούσε ότι εκείνος ήταν ο μοναδικός υπαίτιος για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο «τίγρης» ενέργησε με όρους συσπείρωσης αλλά και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, ζητώντας από όλους επαγγελματική συνεργασία και κοινή λογική προς όφελος της ομάδας, μακριά από εγωισμούς και μικρότητες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»

TAGS: A.E.K.